Het Team

Menno Heijn (Voorzitter)

Mijn naam is Menno Heijn, Geboren in Utrecht. De eerste jaren gewoond en gewerkt in Nieuwegein, afgewisseld met vakantiewerk op Texel.

Uiteindelijk op texel blijven hangen, en inmiddels al geruime tijd voor vast hier gevestigd. Ik woon met m’n gezin in de koog. Vader van 2 Kids (waarvan 1 wel bekend is inmiddels). Na 20 jaar in de horeca te hebben gewerkt ben ik daar voor het gezinsleven uitgestapt (soms nog wel aan of achter de bar te vinden in de koog, maar dit geheel terzijde), en werk ik fulltime bij Dobber Outdoor in De Koog. Hier is het voor mij makkelijker te combineren met het gezin, en kan snel worden geschakeld in tijden van ziekten, of opnames in ziekenhuis van de kleinste telg.

Michelle van Brussel (Secretaris)

Ik ben Michelle van Brussel en een drukke moeder van 2 prachtkinderen. Samen met mijn vriend Menno Heijn vormen wij het gezin.

De jongste (Damian) heeft een genmutatie waardoor ons leven altijd roerig is en veelal papierwerk en zorg eist. De oudste (Dean) gaat hier heel goed mee om wat wij erg knap vinden. Het leven bestaat uit uitdagingen en die hebben wij genoeg.

Ook creativiteit blijft niet in gebreken, zodra ik tijd heb pak ik mijn hobby’s op zoals: haken, breien, schilderen en van niets iets maken. Zo hou ik ‘the mind’ gezond.

Doenja van Oldeniel (Penningmeester)

Mijn naam is Doenja Oosterwijk – van Oldeniel, zeer gelukkig getrouwd met Jelle Oosterwijk.

Ik ben 38 jaar en woon in Doesburg. In het dagelijks leven werk ik als ZZP’er in de zorg en heb daarnaast mijn eigen decoratiebedrijfje Glim Creations. In onze vrije tijd gaan we graag zo vaak mogelijk naar Texel en genieten we veel van buiten zijn en wandelen met onze honden.  In de weekenden hebben we vaak de kinderen van Jelle en zijn we zo veel mogelijk bij elkaar.

Ik ben bestuurslid geworden van Stichting Aangehaakt omdat ik van dichtbij meemaak en zie hoe moeilijk de zorg in Nederland soms is. Er zijn nog vele gaten te dichten en partijen bij elkaar te brengen. Hier zal ik me dan ook voor in gaan zetten. Soms is een klein gebaar voldoende  en soms is er wat meer nodig. Ik sta te popelen om samen met mijn andere bestuursleden Stichting Aangehaakt tot een groot succes te brengen.

Jeroen van Rossum (Algemeen bestuurslid)

Mijn naam is Jeroen van Rossum, geboren op 10 december 1967 te Nijkerk en vervolgens via Stroe en Zuid-Scharwoude op Texel beland. Ik woon nu zo’n 9 jaar in De Koog op Texel maar kom al sinds mijn 10e op Texel. Je zou dus wel kunnen stellen dat Texel in mijn hart zit.

Na zo’n 25 jaar in de IT te hebben gewerkt als zelfstandig ondernemer heb ik in 2012 gekozen voor een nieuwe uitdaging. Deze nieuwe uitdaging resulteerde uiteindelijk in 2 horeca zaken in De Koog op Texel. Als eerste Bar & Restaurant Eigeweis (maart 2012), en op 1 juli 2015 kochten we onze tweede zaak, Genieterij ’t Plein.

Tevens heb ik nog een klein vliegbedrijfje, Jetstream Aviation, waarmee ik vliegtuigen verhuur aan vliegscholen, andere vliegbedrijven en zakelijke- en privé piloten. Zelf vlieg ik ook nog steeds veel en heb ondertussen de halve wereld al onder me door zien trekken. Vliegen is dan ook één van mijn grote passies.

In maart 2019 ben ik gevraagd om bestuurslid te worden van de Stichting Aangehaakt. Een Stichting welke tot doel heeft het in de breedste zin (financieel) ondersteunen van mensen en kinderen met een beperking, een zeldzame ziekte of aandoening die door de overheid en/ of verzekering in de steek worden gelaten. Samen met mijn vriendin Corrien, die ook in het bestuur van de stichting zit, proberen we via de stichting ons steentje bij te dragen om de kwaliteit van het leven van mensen en kinderen die wel wat hulp kunnen gebruiken, een beetje beter of dragelijker te maken.

Ruud Stapels (Algemeen bestuurslid)

Hoi, ik ben Ruud, vriend van Menno en Michelle, zelfstandig IT consultant, getrouwd, vader van een 15 jarige dochter, 49 jaar oud en al bijna 7 jaar woonachtig op Texel.

De afgelopen jaren heb ik met veel bewondering mogen beleven, hoe Menno en Michelle met blijvende positiviteit en grote liefde voor Damian alle tegenslagen tegemoet treden.Iedere keer weer naar het ziekenhuis, altijd weer financiële thema’s. Met dit in m’n achterhoofd, en om hun eindelijk ook eens te kunnen helpen, ben ik graag in het bestuur van de stichting gegaan.

Hopelijk kunnen we Menno en Michelle op korte termijn al verder helpen en vervolgens nog vele anderen in soortgelijke situaties!

Corrien Ras (Algemeen bestuurslid)

Hoi, mijn naam is Corrien, mama van Roelof (6) en Noëlle (net geboren).

Samen met onze 2 katten en hond wonen we op het mooiste eiland van Nederland, Texel. Daar heb ik Michelle en Menno leren kennen en hun prachtige zonen. Ik zie dus hoe lang hun al struggelen met aanvragen e.d. Dit heeft mij doen besluiten om bestuurslid te worden van deze geweldige stichting.

Jelle Oosterwijk (Algemeen bestuurslid)

Mijn naam is Jelle Oosterwijk, vader van 3 kinderen en getrouwd met Doenja. Daarnaast vorm ik met Menno Heijn het  gelegensheidsduo Hooked On.

Ik heb Menno ontmoet als de trouwfotograaf van mij en Doenja. Na het horen van zijn verhaal over zijn zoon Damian was ik meteen gegrepen door het ongeloof. Hoe kan dit in een zorgstaat als Nederland?? Daarom wil ik mij als bestuurslid inzetten om mensen, die tussen “wal en schip” raken door alle regels die door de overheid en verzekeringsmaatschappijen worden bepaald, te helpen aan een beter bestaan.