Social Ride voor Stichting Aangehaakt

Stichting Aangehaakt / Acties & Events  / Social Ride voor Stichting Aangehaakt

Van der Linde fietsen en AGU hielden afgelopen zondag een ‘social ride’, speciaal voor Stichting Aangehaakt, de stichting rondom de 5-jarige zieke Damian uit De Koog.

Profwielrenner en Tour de France 2019 geletruidrager Mike Teunissen van team Jumbo/Visma kwam speciaal naar Texel om de benefietrit te begeleiden. Gestart werd bij Fiets Inn (Nikadel 75) in De Koog. Mountainbikes en helmen waren te huur, de opbrengst hiervan ging ook naar de stichting. Het was een uitgestippelde route over Texel met onderweg koek en zopie. Ervaring was niet vereist, iedereen vanaf 16 jaar was welkom. Naderhand stond er een hapje en drankje klaar voor de deelnemers. Deelnemers konden vrij doneren voor Stichting Aangehaakt.

Er werd een check van € 150 gedoneerd door de Jeugd Toerclub Texel en tezamen met de donatie’s van de deelnemers kwam het totaal bedrag uit op € 385,-