Cheque €10.000,- op benefietavond Damian

Stichting Aangehaakt / Acties & Events  / Cheque €10.000,- op benefietavond Damian

De ouders van Damian ontvangen de cheque van €10.000,- van De Krim.

De benefietavond voor Damian in Evenementhal Texel zaterdagavond heeft €10.000,- opgeleverd voor de Stichting Aangehaakt.

Met de cheque van vakantiepark De Krim stond de teller voor het bedrag dat bijeen is gebracht gisteravond op €36.000,-. Het geld is nodig voor de verbouwing van de woning, zodat de 5-jarige Damian die lijdt aan een zeer zeldzame hersenaandoening, thuis bij zijn ouders kan wonen.

De benefietavond in de Evenementenhal werd geopend door de dj’s de Polderman Brothers, waarna de Noord-Hollandse band Flair een optreden verzorgde. Zanger Kees “Tesselaar” Klaassen haalde de familie van Damian op het podium en zong een lied over Damian dat hij zelf had geschreven.

Aansluitend stevige rock van de Texelse formatie Random, waarna de avond werd afgesloten door de tributeband “U2 By the name of”. De avond werd gepresenteerd door Jan Bloem.

Ondanks de indrukwekkende line up die de organisatie had samengesteld, bleef de publieke opkomst op de benefietavond achter bij de verwachting. Maar de sfeer was goed en het was gezellig. De opbrengst van het bier van de Texelse Bierbrouwerij was voor het goede doel, met de cheque van De Krim kende de avond desondanks een mooie opbrengst.

Zondagmiddag tussen 13:30 en 13:45 uur begint bij de Fiets Inn aan de Nikadel in De Koog een “Social Ride” mtb-rit ten bate van Stichting Aangehaakt. Wielertopper Mike Theunissen komt hiervoor naar Texel.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding